Skip to main content

Vill du tillhöra en stark organisation som erbjuder service i världsklass i form av transport- och logistiklösningar med minsta möjliga miljöpåverkan? Vi söker dig som vill vara med och utvecklas i ett långsiktigt samarbete. Välkommen med din ansökan redan i dag. 

Information om tjänsten
Sundfrakts söker en säljare och rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord. Sundfrakts önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

När nuvarande säljare på Tank & Bulk går i pension organiserar vi om och söker en säljare som ska sälja våra tjänster för två affärsområden, Tank & Bulk och Logistik & Miljö. Därför kommer du att bli en viktig pusselbit för vår försäljning av såväl kemtransporter som för återvinning och mycket annat.

Du kommer att få en gedigen introduktion som berör allt du behöver veta om Sundfrakt, så att du ska komma in i din nya roll på bästa möjliga sätt. Hos Sundfrakt har du utrymme att växa och organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, öppet ledarskap och affärsmannaskap. Du arbetar tillsammans med kollegor som har ett prestigelöst förhållningssätt, vilket genererar gemensamma framgångar samt en stark teamkänsla.

Under rådande omständigheter avseende Covid-19 förhåller sig Professionals Nord och Sundfrakt till de rekommendationer som finns. Vi tänker inte sticka under stolen med att din nya roll kommer att präglas av olika utmaningar, detta kommer vi tillsammans anta och säkerställa bästa möjliga plan för. Tillsammans tar vi samhällsansvar och ser dig som långsiktig i din nya roll.

Sundfrakt är ett logistikföretag som utför transport- och maskintjänster till såväl privata som offentliga sektorn. Transporterna sker över hela landet och till stor del inom Västernorrlands län. Bolaget har sitt huvudkontor i Sundsvall och försäljningskontor i Härnösand och Ånge. Bolaget är uppdelat i tre affärsområden; Anläggning, Logistik & Miljö samt Tank & Bulk.

Sundfraktgruppen består av bolagen i koncernen samt delägarnas anslutna fordon och företag. Totalt består gruppen av 120 bolag och mer än 500 sysselsatta personer. Företagets affärsidé är att leverera kundanpassade, konkurrenskraftiga och långsiktigt hållbara produkter genom maskin- och logistiktjänster.

Sundfrakts vision är att visa vägen och bidra till hållbar utveckling för såväl samhälle som näringsliv. För att lyckas ligger fokus på försäljning, effektivisering, hållbarhet, kommunikation och digitalisering. Sundfrakt gör skillnad!

Läs gärna mer om Sundfrakt här på hemsidan

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Sundfrakt kommer du arbeta med kunder i närområdet och regionalt över Sverige. Du kommer regelbundet att resa med bil och andra färdmedel. Du samarbetar dagligen med nya och befintliga kunder. Du kommer kalkylera på uppdrag, upprätta offerter, förhandla och skriva avtal samt arbeta för att transportoptimera flöden.

Förutom att erbjuda Sundfrakts samarbetspartner affärsmässiga och långsiktiga avtal figurerar du också som rådgivare för att ständigt utveckla samarbeten.
För att lyckas i din roll arbetar du tätt tillsammans med transportledningen och är även en backup till den när det behövs.

Vi söker dig som
Har relevant arbetslivserfarenhet inom uppsökande försäljning. Du har god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift. Vidare har du körkort och möjlighet att resa i tjänsten. I tjänsten ingår möjlighet till förmånsbil. Det är meriterande om du har erfarenhet från kemi-, återvinning-, logistik- och/eller transportbranschen, men det är inget krav för tjänsten.

Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av förhandlingar och att hantera avtal.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sundfrakt.

Du är affärsorienterad, tävlingsinriktad och har eget driv att prestera mot uppsatta mål. Du är relationsskapare och social – du trivs att samverka med olika människor i olika miljöer. Vidare tror vi att du av naturen är kommunikativ och strukturerad, du prioriterar och planerar för att på bästa sätt optimera din och dina samarbetspartners tid.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Om Proffessionsnord
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Gå till ansökan