Skip to main content

Erbjudande och arbetsuppgifter

Du erbjuds en arbetsledande roll i ett växande och ambitiöst bolag där vi alltid arbetar i team med våra kunder. Vi erbjuder ett prestigelöst samarbete där vi hjälper och lyfter varandra för att tillsammans skapa en levande arbetsplats fylld av glädje och personlig utveckling. Vi tror på dig och vill se dig växa hos oss, därför arbetar vi med ständig kompetensutveckling som är anpassat för just dig och dina mål.

Du kommer att få eget ansvar för löneadministrationen och utrymme för att utveckla befintliga rutiner och processer för lönehanteringen. Utöver löpande lönehantering med avstämningar och rapportering innefattar arbetet även bl.a. statistik, rapportering och kontakt med myndigheter samt konsultationer för våra kunder och dess medarbetare. Vidare kommer du att läsa och tolka flera olika kollektivavtal. HR funktionen innefattar bl.a. anställningsavtal och introduktion, pensioner och försäkringar, löner och förmåner, personalpolicy, arbetsmiljö m.m.

Personligt och Kvalifikationer

Vi söker dig som har mod att utmana hur bra kan bli bättre, har driv i leverans till kund och hjärta för siffror. Vi tror att du har stark social kompetens och god kommunikativ förmåga på svenska och gärna på engelska. Vi förutsätter att du är en van dataanvändare och behärskar Excel väl. Du har en relevant YH- eller högskoleutbildning inom området samt minst tre års erfarenhet av löneadministration. Du kan också ha en gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning med flera yrkesverksamma år inom området. Egenskaper som noggrann, strukturerad och stresstålig är viktiga, samt att du har lätt för att samarbeta och är lyhörd inför kundernas behov.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Solventum, heltid med placeringsort Sundsvall, tillsättning efter sommaren eller enligt överenskommelse.
Är du en positiv och serviceinriktad person? Tycker du om att arbeta med människor och löner? Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen sker i samarbete med Rutinera. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Ottosson på telefon 070-380 70 47 eller mail anna.ottosson@rutinera.se. Din ansökan registrerar du på www.rutinera.se OBS, ange ”Lönekonsult” i fältet där du fyller i vilken tjänst du söker. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 5/7 2020.