Skip to main content

Delta Terminal AB

Hamnarbetare/Stuveriarbetare
Kommun: Timrå

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer: Arbetslivserfarenhet
Meriterande: Hamnarbetare/Stuveriarbetare-erfarenhet efterfrågas

Om jobbet

Driven och ansvarstagande arbetsledare till hamn- och stuveriverksamhet

Om bolaget

Delta Terminal AB bedriver hamn- och stuveriverksamhet i Söråker i Timrå kommun där bolaget äger större delen av Söråkers industriområde. Vi erbjuder unika logistiklösningar för såväl större som mindre företag med ett unikt strategiskt läge mitt i Sverige där kunden ges enkel access till lokala, nationella och internationella marknader. Delta terminal är ett dotterbolag till Sundfrakt AB och ingår därmed i Sundfraktgruppen, vilket möjliggör att vi kan erbjuda sammansatta logistiklösningar där vi verkar vi för en hållbar utveckling av regionen och därmed en hållbar framtid.

Om tjänsten

Arbetsledaren har en nyckelroll i att aktivt coacha medarbetare och bygga ett engagerat arbetslag som genomsyras av delaktighet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda och fördela arbetet i verksamheten där du har det övergripande ansvaret för den dagliga driften och den operativa planeringen vid fartygsoperativa tjänster samt övriga terminaltjänster.

Du arbetar för att personal- och maskinresurserna samordnas och nyttjas optimalt ur ett kvalitets- och ekonomiskt perspektiv. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar och hanterar korttidsbemanning vid sjukdomar och ledigheter. I rollen ingår att även att ansvara för fastighets- och maskinskötsel samt att säkerställa att rutiner och arbetssätt följs. Du initierar vid behov förändringar, förankrar och säkrar genomförande av fattade beslut.

Du kommer medverka i bolagets utvecklingsarbete och ingå i ledningsgruppen för Delta Terminal.

Din bakgrund

För rollen som arbetsledare på Delta terminal ser vi att du har en dokumenterat god erfarenhet från att leda personal och drivs av att bygga engagerade team. Vidare behöver du ha erfarenhet av att jobba med logistiklösningar och bemanningsplanering samt mod att utmana befintliga arbetssätt. Du trivs i en självständig roll och har ett stort personligt driv. Eftersom arbetsledaren blir delaktig i både stort och smått krävs att du är flexibel och lösningsorienterad. För att hantera de många kontakter som ingår i jobbet, såväl internt som externt, behöver du ha en god kommunikativ förmåga. Det är även önskvärt att du hanterar både svenska och engelska flytande. Vi värnar om en jämlik arbetsplats och ser därmed gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Om du har maskinvana, företrädesvis i form av hamnkran ser vi det som meriterande.

Ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev och CV senast 2024-04-30 till driftchef Johan Stenström. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan på melj: johan.stenstrom@deltaterminal.se telefon: 070-571 01 31. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse med placeringsort Söråker. Vi tillämpar provanställning.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

HAMNVÄGEN 3 A
86151 SÖRÅKER

Arbetsgivaren

Delta Terminal AB deltaterminal.se

Kontakt

Johan Stenström
johan.stenstrom@deltaterminal.se
0705710131

Sök jobbet

Ansök senast 30 april (om 13 dagar)
Ansök via mejl
Mejla din ansökan till
johan.stenstrom@deltaterminal.se

ANSÖK →